Wiellader

Wilt u een wiellader huren voor uw project? Wij verhuren diverse machines, waaronder wielladers, al vanaf één dag of voor een langere periode. Zo is het bij ons ook mogelijk om een wiellader te huren voor de complete duur van uw project. Wilt u een wiellader huren met een bestuurder? Ook dit is geen enkel probleem. G.M. Damsteegt BV is een flexibel bedrijf dat altijd een geschikte oplossing vindt voor uw opdracht.

Een wiellader huren bij een duurzaam bedrijf

We vinden het belangrijk om bezig te zijn met duurzaamheid. Daarom zijn de wielladers voorzien van Tier 4 Finalmotoren. Net als de wielladers beschikken al onze machines over de laatste technische innovaties, op het gebied van motortechniek. Naast wielladers kunt u ook andere apparaten, met en zonder machinist, huren. Denk hierbij aan onder meer:

Vraag gerust naar de mogelijkheden

Bij G.M. Damsteegt BV in Oud-Alblas, vlak bij Dordrecht, kunt u uitstekend terecht voor het huren van een wiellader die perfect aansluit op uw project. Informeer gerust naar de mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U neemt contact met ons op door te bellen naar 31 (0) 184 692767, een e-mail te sturen naar info@gmdamsteegt.nl of door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag met een flexibele oplossing.


volvo l120
volvo l110
volvo l90
Volvo L70
Ahlmann az150
Ahlmann aZ90 tele
giant

2,5 ton met bezem

Giant

2,5 ton met schuif

Giant 

3,5 ton

Schranklader met laserbord

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767