Blijf op de hoogte!

Het 3-tal is compleet!

Damsteegt presenteert de derde en laatste levering van de Scania R520 V8 oprijwagen. Het 3-tal is compleet! In oktober '19 de Scania met autolaadkraan, in maart '20 de Scania trekker met broshuis dieplader en dan nu de complete Scania oprijwagen vaak in combinatie met een getrokken Broshuis 4-assige SEMI dieplader. Chauffeur Juliën is vanmorgen al weer super vroeg begonnen om al het materieel weer te verzetten!

3-6-2020

klik hier om afbeelding toe te voegen

Te huur loods, terrein of water in Werkendam

Te huur voor ondernemers en schippers, uit alle delen van het land, een unieke en ideale locatie voor opslag, kantoor en / of watergebonden kavel.  Op een locatie Steurgat 1 in Werkendam hebben we te huur een verhard bedrijfsterrein, met daarop gesitueerd diverse bedrijfsruimten, een kantoor en kantineruimte en een eigen haven met kade. Het terrein is omheind en voorzien van elektrische schuifpoort. 
De locatie is goed bereikbaar vanaf rijksweg A27 met auto en vrachtauto. Het terrein leent zich uitstekend voor het opslaan van en onderhoud aan drijvend materiaal. Vanaf de locatie kan je via het water naar de Nieuwe Merwede komen, via de Biesboschsluis.

16-04-2020

klik hier om afbeelding toe te voegen

Nieuwe Scania 

De aflevering van de tweede Scania van de serie van drie is gekomen! Pieter Damsteegt mocht hem maandag 9 maart 2020 in gebruik nemen in combinatie met de Broshuis dieplader. Met deze strakke combinatie kan hij weer veel werkmaterieel verzetten, maar ook een transport voor de klant kan worden uitgevoerd. Deze Scania R-serie met 520 PK en een V8 is een topper voor de chauffeur en de zware vrachten. De Scania motoren staan bekend om hun brandstofefficiëntie. Door verbeteringen hebben ze een lager motortoerental en een vermindering van het brandstofverbruik met 3%. Met de aanschaf van deze euro 6, stoten we veel minder stikstofoxiden uit en kunnen we schoon door Nederland toeren.

12-3-2020

klik hier om afbeelding toe te voegen

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767