Bulldozers

Wilt u een bulldozer huren voor één dag óf voor de duur van een compleet project? Het is mogelijk bij G.M. Damsteegt BV in Oud-Alblas, in de omgeving van Dordrecht. Het huren van een bulldozer bij ons bedrijf is betrouwbaar, veilig en flexibel. We hebben voor iedere opdracht een oplossing. Of u nu een bulldozer met of zonder bestuurder wilt huren en voor één dag of voor een langere tijd; het kan bij G.M. Damsteegt BV.

Een bulldozer huren van een gecertificeerd bedrijf

Als u een bulldozer gaat huren, wilt u er zeker van zijn dat u dit bij een betrouwbaar bedrijf doet dat werkt conform de huidige wet- en regelgeving en aan alle veiligheidseisen voldoet. Wij zijn in het bezit van diverse certificaten die dit beamen. Zo beschikken we over het VCA* certificaat, het SIR certificaat en zijn we VIHB-geregistreerd. Hierdoor bent u verzekert van een betrouwbare partner wanneer u een bulldozer of een andere machine, zoals een rupsdumper, trommelzeef of shovel van ons gaat huren.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak

Wilt u graag een bulldozer huren, meer informatie of vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 31 (0) 184 692767, te e-mailen naar info@gmdamsteegt.nl of door het contactformulier in te vullen. We voorzien u graag vrijblijvend van meer informatie en zorgen ervoor dat u ingepland wordt.


Bulldozer

Komatsu D61-PX

19 ton

3D GPS besturing

Intelligent machine control

Bulldozer

Komatsu D61-PX

19 ton

Met ripper

3D GPS besturing

Bulldozer

Komatsu D37pxi

8 ton bulldozer

Met ripper

Intelligent machine control

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767