Verreikers en hoogwerkers

Bij G.M. Damsteegt BV in Oud-Alblas, vlak bij Dordrecht, kunt u terecht wanneer u een verreiker wilt huren met of zonder machinist. In ons brede assortiment met meer dan 400 machines en diverse hulpstukken vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Het is al mogelijk om een verreiker te huren vanaf een dag, maar u kunt ook een verreiker met of zonder machinist huren voor de complete duur van uw bouwproject. We zijn erg flexibel en zoeken graag naar een geschikte oplossing voor uw toepassing.

Een duurzame verreiker huren met of zonder machinist voor uw bouwproject

Duurzaamheid is steeds belangrijker in de samenleving, zo ook voor G.M. Damsteegt BV. Daarom zijn onze verreikers uitgerust met Stage 4 motoren, ook wel bekend als Tier 4 Final-motoren. Zo beschikken deze verreikers over de beste motortechniek en drukken ze de emissie van gassen en roet. Bovendien kunt u net als een verreiker ook onze andere machines huren met of zonder machinist. Denk hierbij aan machines als:

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een verreiker huren met of zonder machinist, een offerte aanvragen of vrijblijvend meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We werken voornamelijk in Nederland, maar indien gewenst is het ook mogelijk om voor een project in Duitsland, België, Frankrijk of Engeland een verreiker te huren. Zo blijkt maar weer hoe flexibel we zijn. U neemt eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 31 (0) 184 692767, te e-mailen naar info@gmdamsteegt.nl of door het contactformulier in te vullen.


verreiker

roterende verreiker

21-25 meter

hijstabel op aanvraag beschikbaar

Eventueel met radiografische bediening

verreiker rups

Roterende verreiker op rupsen

18 meter

Hijstabel op aanvraag beschikbaar

Hoogwerker
rupshoogwerker

Werkhoogte circa 20m

8m uit hart machine

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767