Trommelzeef huren

✓ Voor grond, weg en waterbouw beschikbaar

✓ Duurzame bedrijfswagens

✓ Vrijblijvend advies

Wilt u een trommelzeef huren om allerlei soorten grond, zand en puin te scheiden? Daarvoor kunt u bij G.M. Damsteegt BV in Oud-Alblas, vlak bij Dordrecht, terecht. In ons ruime assortiment hebben we meer dan 400 machines en diverse hulpstukken. Bij ons huurt u een trommelzeef die goed aansluit op uw project. We zijn erg flexibel en vinden voor elke opdracht een passende oplossing.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier

 

Een trommelzeef huren bij een duurzaam bedrijf

Kiest u ervoor om een trommelzeef te huren bij ons bedrijf? Dan maakt u de keuze voor een organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Op verschillende manieren werken we er steeds aan om duurzamer te zijn. Zo gebruiken we duurzame bedrijfswagens en recyclen we grondstoffen. Door een trommelzeef, een shredder of een andere machine, zoals een sterrenzeef, te huren bij G.M. Damsteegt BV draagt ook u bij aan een duurzamere samenleving.

Neem direct contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het huren van een trommelzeef, mét of zonder machinist? Neem dan direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor advies op maat staan we graag voor u klaar. Stuur een e-mail naar info@gmdamsteegt.nl, bel naar 31 (0) 184 692767 of vul het contactformulier in en we geven zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen.

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767