Ponton huren

✓ Voor grond, weg en waterbouw beschikbaar

✓ Duurzame bedrijfswagens

✓ Vrijblijvend advies

Wilt u een ponton huren omdat u een machine wilt ondersteunen op het water? G.M. Damsteegt BV in Oud-Alblas, in de buurt van Dordrecht, is u graag van dienst. Wij hebben diverse pontons in ons assortiment en bieden altijd een oplossing voor uw opdracht. U kunt een ponton huren voor een langere tijd, maar ook voor slechts één dag. Bekijk ons aanbod en vindt de machine die aansluit op uw wensen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk het hier

 

Een ponton huren die aansluit op uw project

Wanneer u een ponton wilt huren, om bijvoorbeeld een telescoophoogwerker of een kraan te ondersteunen op het water, is het belangrijk dat deze aansluit op uw project. In ons ruime assortiment met meer dan 400 machines en diverse hulpstukken hebben wij gegarandeerd een ponton die aansluit op uw wensen. De pontons die u bij ons kunt huren bestaan onder andere uit:

  • Brede werkpontons
  • Laadpontons
  • Koppelpontons

Vraag ons vrijblijvend om advies

Bent u geïnteresseerd in het huren van een ponton, of een van onze andere machines voor waterwerken, maar twijfelt u welke machine het best aansluit op uw project? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. U bereikt ons via 31 (0) 184 692767 of via info@gmdamsteegt.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We helpen u graag verder!

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767