Een zuigwagen of zuigauto huren

Wilt u een zuigwagen of zuigauto huren voor het zuigen van losse, vaste, natte en droge (bouw-) stoffen? Wij hebben de geschikte zuigwagen of zuigauto die u kan huren in ons brede assortiment. Kiest u voor het huren van een zuigwagen of zuigauto bij ons bedrijf, dan bent u verzekerd van een passende oplossing voor uw opdracht. We zijn namelijk erg flexibel en denken graag met u mee. Of u nu een zuigwagen of zuigauto wilt huren voor slechts één dag of voor de gehele duur van uw bouwproject en of u deze mét of zonder bestuurder wilt huren; het is mogelijk bij G.M. Damsteegt BV uit Oud-Alblas, vlak bij Dordrecht.

Een zuigwagen of zuigauto huren die past bij uw project

Wanneer u een zuigwagen of zuigauto gaat huren, is het belangrijk dat deze aansluit bij uw toepassing. We hebben verschillende machines in ons aanbod en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Met een verhuurvloot van meer dan 400 machines en een breed assortiment aan hulpstukken vindt u bij ons altijd wat u zoekt. We werken voornamelijk in Nederland, maar indien gewenst is het ook mogelijk om in Duitsland, België, Frankrijk of Engeland een zuigauto of zuigwagen te huren. Dat is onderdeel van onze flexibiliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het huren van een zuigwagen of zuigauto van G.M. Damsteegt BV en ontvangt u graag een offerte? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 31 (0) 184 692767, te e-mailen naar info@gmdamsteegt.nl of door het contactformulier in te vullen. Weet u nog niet zeker welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing of bent u geïnteresseerd in het huren van onze andere machines, zoals een bulldozer of een trilwals? Vraag ons dan vrijblijvend om advies. We helpen u graag!

logo SBG Offerte aanvragen

ventilatorwagen

EURO 6

Inhoud10 m3

Ventilatorwagen

EURO 6

Inhoud 6m3

Vacuumwagen

EURO 6

ADR Gekeurd

Inhoud 12m3

lucht zuigwagen

EURO 6

Inhoud 14m3

Blaaswagen
samenwerking

Ga naar site van onze gezamenlijke verhuurtak voor meer machines en informatie.

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767