Trilplaten en walsen

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een trilwals of -plaat kunt huren? G.M. Damsteegt BV in Oud-Alblas, vlak bij Dordrecht, heeft precies wat u nodig heeft. In ons ruime assortiment kunt u diverse trilwalsen en trilplaten van hoogwaardige kwaliteit huren. Wanneer u een trilwals of -plaat bij ons huurt, profiteert u van flexibele service en een oplossing voor elke opdracht.

Een trilwals huren van een specialist

Of u nu voor slechts één dag een trilwals wilt huren of voor de complete duur van uw project, mét of zonder machinist; het is mogelijk bij ons machineverhuurbedrijf. Daarnaast kiest u door bij ons te huren voor een bedrijf waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Bovendien werken we volgens de huidige wet- en regelgeving, waardoor onze apparaten toegestaan zijn in Nederland. Deze veiligheid van de machines ziet u terug in onze certificeringen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag een trilwals of een van onze andere machines huren, zoals een wiellader? Of huurt u graag een verreiker voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 31 (0) 184 692767, te e-mailen naar info@gmdamsteegt.nl of door het contactformulier in te vullen. We voorzien u graag vrijblijvend van advies dat aansluit op uw persoonlijke situatie.


Tegeltriller
trilplaten
stampers
12 tons wals
7 tons wals
3 tons wals
Getrokken trilwals

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767