Bodemsanering 

Een aantal van onze medewerkers is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van bodemsaneringen volgens de regels die hiervoor zijn vastgesteld. Hierbij verzorgen wij de planvorming tot en met de oplevering van het gesaneerde gebied. Ook is een Hoger Veiligheids- kundige in dienst, die zorg draagt voor de veiligheid gedurende de sanering; een sanering wordt veilig voor de direct betrokkenen en omgeving uitgevoerd.


Of uw grond nu wel of niet verontreinigd is, we zorgen dat het altijd een nieuwe, schone en verantwoorde bestemming krijgt. Voor het ophogen van wegen bijvoorbeeld. Of voor het beschermen van land als rijplaten worden geplaatst…. Er zijn talloze oplossingen waar uw restant een hele praktische en schone toepassing krijgt. Uiteraard helemaal volgens de strenge regels en door ons gecertificeerde team, dat grond mag verwijderen, mag vervoeren, de kwaliteit ervan kan laten beoordelen en de opslag en overslag mag doen.


Laat u adviseren, meer weten over bodemsaneringen? Heeft u vragen? Bel dan gerust even met onze expert Robin Roording 06-29306153. Of mail naar bodemsanering@gmdamsteegt.nl.

klik hier om afbeelding toe te voegen
klik hier om een afbeelding toe te voeg

Adres

Westeinde 46 

2969 BM Oud-Alblas

Telefoon

31(0)184 692767